Chantel’s Workshops

Voor elk gezelschap wat wils!

Vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes, sport-uitjes, zussendag, noem maar op! Chantel’s Mengelmoes kan elke avond van de week, overdag en ’s avonds open en het minimum aantal is tien personen. Het maximale aantal gasten wat we kunnen ontvangen in de Kookkamer is 25 personen. Thema van het koken is naar keuze of laat je door Chantel verrassen, dieetwensen horen we altijd graag en spelen daar zo goed mogelijk op in.

Teambuilding, bedrijfsuitje, jubilaris feestje! Chantel’s Mengelmoes kan elke avond van de week, overdag en ’s avonds open en het minimum aantal is tien personen. Het maximale aantal gasten wat we kunnen ontvangen in de Kookkamer is 32 personen. Thema van het koken is naar keuze of laat Chantel jullie verrassen, dieetwensen horen we altijd graag en spelen daar zo goed mogelijk op in.

Wat is er mogelijk?

Catering op maat!

Vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes, sport-uitjes, zussendag, noem maar op!

Teambuilding, bedrijfsuitje, jubilaris feestje!

De groepsworkshop kost € 69,50, dat is een all-in en avondvullend 5 uur durend kookfestijn én we gaan exclusief open voor jullie! De avond begint met een bruisend aperitief met hapjes. Daarna gaan jullie aan de gang met een kookthema naar keuze.

De Kookkamer beschikt over een groot dranken assortiment met heerlijke en bijzondere huiswijnen, likeuren, bio sapsoorten en Earth water. Ook zijn er veel verschillende heerlijke desserts, koekjes en andere lekkernijen geserveerd bij een lekker kopje koffie of thee. Natuurlijk krijgt iedereen na afloop de recepten mee naar huis!

Prijs per persoon: € 69,50 (minimaal 10, maximaal 26 personen, inclusief 21% en 9% BTW).
Onder de 10 personen? Bel met Chantel voor een aangepast arrangement.

Een eenvoudiger programma kan in overleg met Chantel worden samengesteld, dus bel of mail met vragen/suggesties/budgetten. Ook kunnen we een lunch kookworkshop samenstellen op maat!

Budget culi kookworkshop
Mogelijk voor groepjes vanaf 15 personen. Om 18.30 uur is de ontvangst met lekker glas wijn. Dan gaan we lekker koken met elkaar, natuurlijk met kookthema in overleg! Met heerlijke desserts, koffie en thee ter afsluiting. Einde van de avond is om 22.00 uur!

Kosten: 50,00 Euro p.p. incl BTW. Dit bedrag is inclusief 1 drankje bij ontvangst. Alle extra genuttigde drankjes worden apart afgerekend a 2,50 Euro per stuk. Aanpassing van tijden zijn mogelijk in overleg.

Prijs per persoon: € 50,00 all in
Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 15 personen

Wat zeggen de klanten?

Ervaringen over de catering van Chantel’s Mengelmoes